måndag 21 december 2015

En vårnyhet

Sedan Lucy Dillon kom in i mitt liv så har varje vinter känns mycket bättre när jag vet att det alltid släpps en ny bok utav henne, i januari 2016 är det inget undantag. En ny roman med namnet När livet börjar om från från Forum förlag. Jag kommer garanterat att läsa den här, en sådan trevlig tradition är väl synd att brytas?Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på.

En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många - och förverkliga mer än en dröm.

När livet börjar om är en charmfull och värmande roman om att börja på nytt - och hur en liten gest av vänlighet kan ge ringar på vattnet och förändra livet för många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar