onsdag 2 mars 2016

Temainlägg: Topp 5!

Detta är ett sammarbete mellan mig, och dessa andra bloggare: http://frokentv.se, http://seriereflektioner.blogg.se, http://gillafilm.se/,  http://gothamalley.blogg.se. Vi har fått samma tema att tolka och sedan skriva om. Veckans tema är: topp 5! 

Jag tänkte skriva om mina topp 5 tv-serier med inriktning på high school, kärlek, ungdomligt, tjejigt. Ja, en riktigt mysserie/ungdomsserie! 


 One tree hill. Handlar om ett gäng ungdomar som går på High school, innehåller mängder med kärlek, drama, vänskap, cheerleading, basket. Bara mys.
Life Unexpected. Den 15 åriga Lux är ett fosterbarn som har bott hela sitt liv på olika barnhem, hon vill bli myndighetsförklarad och letar därför upp sina riktiga föräldrar - men så bestämmer domaren att hon ska bo hos dem ett tag.

The fosters. Ett lesbiskt par har ett gäng fosterbarn och adoptivbarn. Vi får följa familjen i deras vardagliga liv - som inte är så vanligt jämt!

 The secret life of the american teenager. Ett gäng ungdomar på high school. Amy blir gravid med Ricky och allt brakar samman.

 Red band society. Ungdomar som är på samma sjukhusavdelning, där dom försöker vara vanliga ungdomar med kärleksproblem och vänskap.

Jag älskar alla dessa 5 serier och kan lätt titta om dem. Tror nog att jag ska titta om One tree hill snarast!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar