onsdag 23 mars 2016

Detta är ett sammarbete mellan mig, och dessa andra bloggare: http://frokentv.se, http://seriereflektioner.blogg.se, http://gillafilm.se/,  http://gothamalley.blogg.se. Vi har fått samma tema att tolka och sedan skriva om. Veckans tema är: Wilda western.

Den här veckan är det wilda western som är temat...Jag kollar aldrig på wilda westernfilmer eller serier. Så här kommer en lista på varför jag inte kollar på westernfilmer. OBS: ta denna lista med en nypa salt.

1. Dom känns som riktiga B-filmer, låg budget, ser fake ut, dåliga skådespelare, dålig musik, känns inte trovädigt. 

2. Jag upplever att westernfilmer endast har män i sig? Inga kvinnor, om de inte såklart är med på något horhus eller någons älskare. Jag kanske har fel, men det är bara min uppfattning. 

3. Samma handling i alla filmer. Samma handling om om om igen. Ett gäng killar blir osams med andra killar och så ska dom mötas upp för att göra upp om lite boskap. Eller klassikern, en kille är på rymmen!
 
4.  Allt är så brunt och beige? 

5. Jag såg en film, jag kommer inte ihåg vad den hette men i den var det för mycket blod och brutalitet för min smak. Och då drar jag alla westernfilmer över en kam!
 
 
Sorry för jag inte bjöd på några filmtips. Men så äre ibland. 
 
 
 Brunt brunt och brunt. Njaa, jag håller mig gärna till där Hart of Dixie och Gilmore Girls är inspelar ;)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar