onsdag 3 februari 2016

Temainlägg: Deckare/kriminal

Detta är ett sammarbete mellan mig, och dessa andra bloggare: http://frokentv.se, http://seriereflektioner.blogg.se, http://gillafilm.se/,  http://gothamalley.blogg.se. Vi har fått samma tema att tolka och sedan skriva om. Veckans tema är: deckare/kriminal.

Kriminalserier ligger mig varmt om hjärtat. Det och drama är det enda jag ser på i serieväg. Jag har tipsar om några kriminalserier som ni bara MÅSTE se. Har ni några tips så får ni mer än gärna tipsa mig om bra kriminalserier =)


Chicago P.D Handlar om en bunt kriminalare som utspelar sig i Chicago. Spänning, drama, kärlek, och mycket polissnack! 


Sherlock Holmes ni vet är detektiv och har skrivits om till många olika former genom tiderna. I serien Elementary får vi se Holmes i New York tillsammans med Watson, som är i denna serie en kvinnlig karaktär. Jag älskar Sherlock Holmes i alla dess former och verkligen älskade denna serie också <3


En till Sherlock Holmes-serie! Denna gång utspelar den sig i London och i riktig Holmes-style. Benedict Cumberbatch är ett geni och likaså Martin Freeman som gör sina roller perfekta. Jag tror att detta är min absoluta favofavofavofavorit-serie genom alla tider!!! Så bra är den <3


Bones är en riktig mysserie. Mycket nörd-snack om ben och man blir alltid så imponerad över hur mycket Bones kan om ben och skelettet. Bra att maraton-se på också! 


Ojojoj, så mycket jag har älskat The mentalist. Också en mysserie att maraton-titta på. Notis till mig själv: KOLLA OM!! 


Några andra bra kriminalserier som jag har sett: Criminal Minds, NCIS, Blacklist, Homeland, Dexter, Weeds.

Några andra serier jag vill se: Body Of Proof, Agent Carter, Brooklyn Nine Line, Shetland, Rizzoli & Isles, Banshee.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar