lördag 16 januari 2016

Världsomsegling på 366 dagar!

Johannas deckarhörna har knåpat ihop en världsomseglings på 366 dagar. Det hela är mycket enkelt, det går ut på att besöka så många länder i böckernas värld man hinner på 366 dagar. Under tiden kan man gå in på medresenärernas bloggar och se vart de har varit i världen, förutom tips på härliga länder som man kan besöka får man även boktips. Win-win. 

Sverige, Storbritannien och USA räknas inte eftersom hälften av alla böcker som man läser utspelas där. Och det är vart handlingen utspelar sig som räknas. Men fantasyvärldar räknas också, exempelvis Narnia.

Jag kommer fylla på i det här inlägget med de böcker jag har läst och länk till recension och förhoppningsvis kommer jag har rest över hela världen efter dessa 366 dagar. Inlägget kommer även vara fastnålat under min header, för jag klurade precis ut hur man gör hehe. 

Jag tycker detta ska bli sjukt intressant och se hur många länder jag faktiskt besöker genom böckerna, jag har aldrig reflekterat eller jo det är klart att jag har reflekterat över vart böcker utspelar sig...Men jag är oftast nöjdast om de utspelar sig i en liten mysig by....Jag hoppas detta ska vidga mina litterära vyer lite! 


Vill ni läsa mer om detta så går in HÄR.

 

1 kommentar:

  1. Nu har jag lagt till en länk till den här sidan, så nu är du med på Världsomseglingen! Jättekul att du vill delta :)

    SvaraRadera