onsdag 20 januari 2016

Temainlägg: Djur

Veckans temainlägg är djur! Då jag är otroligt känslig så hoppar jag oftast över alla filmer med djur i. Jag utsätter mig själv inte för det, då de flesta djurfilmer är sorgliga...Men jag har 2 filmer som jag gillar och dessa två filmer jag har vuxit upp med. 
Joe Jättegorillan

En kvinnlig primatolog blir dödad när några tjuvjägare skjuter en gorillahona, och på sin dödsbädd ber hon sin dotter Jill skydda gorillans baby Joe. 12 år senare träffar zoologen Gregory O'Hara på Jill och och den nu 4,5 meter stora gorillan Joe och för att skydda gorillan mot jägare tar de med honom till ett reservat i USA. I LA är tjuvskyttarna dock i kapp och en vild kamp börjar för att rädda Joe.


Mina tankar: Jag såg på den här jämnt när jag var liten, idag skulle jag nog inte kolla på den. Jag tyckte om den då, men jag tyckte även att det var hemskt med tjuvjägare. Kanske därför jag alltid har sålt Panda, som går till utsatta djur.

Air Buddy - Soccer

Josh upptäcker att Air Bud har en fantastisk talang för fotboll och båda går med i det lokala fotbollslaget. Där möter Josh en flicka och blir förälskad, men inte bara Joshs känslor svallar, även Air Bud faller för en fin hundflicka. Med henne får han ett helt fotbollslag med valpar. 

Mina tankar: Likadant här, jag såg på den här jämnt när jag var liten. Den här är inte alls sorglig utan den här är bara bra och rolig! Jag älskade den, och jag skulle nog även tycka om den idag om jag såg den.Detta är ett sammarbete mellan mig, och dessa andra bloggare: http://frokentv.se, http://seriereflektioner.blogg.se, http://gillafilm.se/,  http://gothamalley.blogg.se. Varje vecka får vi ett tema som vi får tolka fritt. Veckans tema är djur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar