onsdag 13 januari 2016

Citat!

Veckans temainlägg är citat. Jag ska säga er, att jag när jag ser på film eller läser böcker så tänker jag aldrig på om det finns några tänkbara citat.
Men jag har en favoritbok som bara sprutar ur fina och betydelsefulla citat. Detta är min favoritbok alla gånger om och det är den enda bok som jag har läst 2 gånger. Jag läser aldrig om böcker, men den här...skulle jag kunna läsa minst 100 gånger om. Nu har det gått ett tag sedan jag läste den så det får bli en tredje omläsning snart.


Här nedanför är några citat ur den, boken är full av kärlek och sorg. Att Jandy Nelson kan skriva vackert är det ingen tvekan om. Ibland är det så sorgligt och fint att mitt hjärta liksom inte får tillräckligt med luft för att orka slå.

Alla borde läsa Himlen börjar här, för den är magiskt vackert.Detta är ett sammarbete mellan mig, och dessa andra bloggare: http://frokentv.se, http://seriereflektioner.blogg.se, http://gillafilm.se/,  http://gothamalley.blogg.se. Kika in hos dom vettja! De skriver om samma sak som mig =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar