lördag 11 januari 2014

Nya böcker till hyllan

Det har trillat in ett par nya böcker hos mig den senaste tiden, när jag var i Ullared så hittade jag två böcker som jag har velat läsa länge. Livet efter dig och Hemligheten på Mercy Close. 

Flyktingen av Titti Knutsson 
Barnboken Sommarregler av Shaun Tan

Sedan besökte jag en secondhand-affär här i trakten, jag kan bara  besöka den affären när jag är ledig från mitt jobb på lördagar vilket jag aldrig är, så det gäller att passa på när jag väl kan. Som ni ser blev det hela 10 böcker. Hittade en Sophie Kinsella bok ur En shopaholic-serien, vet att jag har en annan pocketbok ur den serien men jag hittar den inte i min bokhylla???!!??! #harförmycketböckerkanske?  Hade iaf tänk och samla ihop hela serien eftersom I love Kinsella. 

Hittade Slutet på Mr Y som handlar om tidsresor och mysterium, och eftersom den ser väldigt läst ut så förmodar jag att den är bra! 

Jag snubblade över en ny serie som jag inte har sett någonstans, Cherry Ames. Serien handlar om en tjej som börjar på Sköterskaskolan. Den första boken kom ut 1957, jag älskar ju äldre böcker och har precis börjat på den första och gillar den väldigt mycket än så länge.

En Jonas Hassen Khemiri bok, Montecore. Har lånat hem den från biblioteket men läste den aldrig. Jag gillade iaf hans andra bok - Ett öga rött. Sedan hittade jag Alkemisten av Paul Coelho som är en klassiker. Jag blev mer eller mindre nöjd med böckerna jag kom hem med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar