lördag 31 december 2016

Recension: Filippa och morfar går på tivoli

Bildresultat för filippa och morfar går på tivoli recensionNär Filippa bestämmer sig för att ta med morfar på tivoli är det upplagt för äventyr - även för morfar! Längst in i labyrinterna och högst upp i hjulen far de. Men karuseller och spunnet socker i all ära, det är i korvgubbens kiosk som det snurrar till sig allra mest ...

Filippa och morfar går på tivoli är en bilderbok som är till för dig mellan 3 till 6 år. Det är en mysig bok där ett barnbarn och en morfar visar vilken fin relation de har mellan varandra. 

Jag  har inga tvivel om att Lasse Berghagen, mysgubben av dem alla har hämtat inspiration från sig själv till sin Morfar i boken. Utseendemässigt är Morfar väldigt lik Lasse Berghagen. 

Det är en mysig bilderbok som jag tror många barn uppskattar, då många barn har en egen morfar eller vill ha en, och kan relatera till karaktärerna i boken. Jag blir nästan lite avundsjuk på Filippas och hennes morfars relation, då den är så avslappnad. 

Det är en mysig berättelse med många tokigheter, och mycket värme och kärlek. Det är fina illustrationer och en bok som jag kommer läsa med min lillebror garanterat! 

Titel: Filippa och morfar går på tivoli
Författare: Lasse Berghagen
Serie: -
Antal sidor: 32 sidor
Förlag: Tukan Förlag

Bildresultat för filippa och morfar går på tivoli recension

Vill läsa Filippa och Morfar hoppas studsmatta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar