onsdag 28 december 2016

Julklappsböcker

Eftersom jag är en boknörd i största rang, så var jag självklart tvungen att ge bort böcker i julklapp...Som jag gör vaaaarje år. Själv får jag inga böcker, men däremot presentkort på bokhandeln fick jag, som redan är förbrukat hehe. 

Vi tar en titt på vad jag gav bort för böcker: 


Morfar fick denna goding, Sanningen om fallet Harry Quebert. Jag har inte läst den men hört väldigt gott om den! Fotbollstokiga lillebrorsan fick dennna, som han tyckte väldigt mycket om.Mammas man fick Britt-Marie var här av Fredrik Backman, de båda älskade En man som heter Ove och folk säger ju att denna minst är lika bra. Jag kanske snart ska läsa En man som heter Ove...känns som jag är sist ut på jorden med det.
 

 Till sambon så pysslade jag ihop en sån kallad "Pappa-låda", med diverse saker i. Bland annat dessa två böcker. Grattis, du ska bli pappa! som är skriven av en pappa som tröttnade på alla böcker om förlossning, graviditet, och barnskötsel och skrev därför en egen.


 och Pekbok för huliganer. Eftersom vi är fotbollsfantaster här hemma så var jag på jakt efter en pekbok om just fotboll, det blev denna råa härlighet ;-))


Min systerdotter fick Sjung med Bamse. Älskade Bamse!


Det var dom böckerna som jag gav bort i julklapp, det finns ju inget bättre att ge bort böcker i present. Ellerhur?!

1 kommentar:

  1. Åh, Spinkis & Katta läste jag när jag var liten. Snacka om nostalgi.

    SvaraRadera