söndag 19 juni 2016

Recension: Att falla med snön - Sarah Morgan

En gång i tiden var julen Kayla Greens bästa tid på året. Numera är hon arbetsnarkoman och vill att högtiden ska vara över – så snabbt som möjligt! Så när plikten kallar henne till ett vintrigt Vermont är hon enbart tacksam över att slippa undan den tröttsamma julen.

Jackson O’Neil har lämnat ett blomstrande företag bakom sig för att återvända hem och rädda sin familjs skidresort. Nu när han har marknadsföringsgeniet Kayla till sin hjälp kommer de med all säkerhet att lyckas – och gnistorna som sprakar som nyårsfyrverkerier mellan dem är bara en extra bonus.

Kayla må vara en stjärna på sitt jobb, men hon är ute på djupt vatten när det gäller Jackson. Han får henne att längta efter den kärlek hon en gång drömde om, och det skrämmer henne. Finns det en chans att kvinnan som inte längre tror på julens budskap äntligen ska falla för dess magi

Detta är en typisk julia-bok, romantik och kärlek så det skriker om det.  Från sida 1 till sista sidan i boken. Det går inte att älska denna bok, är man som mig - svag för all dess kärlek så kommer du att älska denna bok lika mycket som jag.

Jag föll först för bröderna O'Neil och hela den familjen, jag älskar hur dom tar hand om varandra och man märker att dom älskar varandra mest av allt. Hur dom bråkar, gnabbas vid matbordet, bråkar om vem som ska ta hand om disken. Det är mycket kärlek i familjen, det märker man, men det finns ändå ett allvar - vem ska sköta skidanläggningen? Kommer de tvingas stänga ner hela anläggningen?

Det var också svårt att inte falla för hela miljön i boken - den utspelar ju sig på en skidort!!! Tänk dig: dom ligger framför en kamin(!!!!), dom kysser varandra under en gran ute i skogen, dom åker skidor och dricker varmchoklad. Alltså!!

Sammanfattning: Jag älskade den här boken. Direkt efter jag hade läst ut denna kunde jag inte släppa hela atmosfären i boken så jag högg in på bok 2 - Sommarregn som var MINST lika bra. Dessa böcker passar perfekt nu i sommar.

Recension på Sommarregn kommer nästa vecka!

2 kommentarer:

  1. En bok på en skidort?! Har enbart läst en sådan förut och jag ääääälskade den!! Den här ska jag lugnt kolla upp

    Kan för någon konstig anledning inte kommentera med något annat än typ wordpress, vilket jag inte har?? Så tänker göra såhär (från: Emelie på http://gothamalley.blogg.se)

    SvaraRadera
  2. Var faktisk tvungen att be en kompis att köpa boken åt mig på en engelsk hemsida. Då jag varken hittade den i affärerna,bibliotek eller ens sidor som bokus då jag inte vill ha den som en e- bok. Läste den på engelska och man kan inte annat än att älska den! Jag är jättenyfiken på Tyler så får be min kompis om hjälp att beställa igen haha. Tyler låter precis som min typ av kille efter Jackson :D Tack för tipset om böckerna <3 Varifrån fick du tag i de svenska översättningerna? :)

    SvaraRadera