söndag 25 augusti 2013

Är Aria A?

Tänkte posta några teorier angående om Aria skulle vara A i Pretty Little Liars. Måste också nämna att Aria är den enda av the liars som inte hade något gemensamt med Alison. Emily var kär i Alison, Hanna vart nedtryckt av Alison pga sin övervikt, och Spencer och Alison tävlade alltid emot varandra.

Arias scen med Jake, vad ser ni på dom här bilderna? Jo, ett tåg, ett flygplan, ett bi och en kopp te. Allihopa bilder har något med Aria att göra. Tåget för Halloween avsnittet utspelades sig där, ett bi för hennes mamma blev instängd i bilen med en bisvärm, flygplanet för att hon och Duncan flög ett flygplan för Aria ville veta mer om Ali och vad han visste, och teet för Meredith drogade Aria när hon var sjuk.

Lite kul att Aria har samma klänning när A försvinner och sen när A kommer tillbaka igen. Har aldrig misstänkt Aria förut, men jag börjar tvivla nu, är hon A?

Producenterna & författarna sa att A skulle bli "unmasked" i 2x25 avsnittet.

Aria visar Emily en tidningssida, senare ligger samma sida uppslagen på A:s skrivbord...

Någon som har märkt att Aria endast läser om döden och mysterium? Inga kärleksvisor här inte.

När Adam Lambert frågar Aria om vad hon heter men tåget lät för mycket och Aria fick skriva sitt namn på fönstret, visst ser det ut som samma A?

När dockorna visas upp så bär Aria en röd t-shirt (Red is the new black), lägg märke också till att hon står i en annan position.


Det här avsnittet hette " The mirror has three faces" Spencer, Emily och Hanna syns i speglar, men inte Aria.

Vad tror och tycker ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar